Pardoseli trafic

Despre noi

Compania ADISS S.A.
Suntem un producator roman de echipamente de proces pentru protectia mediului cu o vechime de peste 20 de ani. Echipa noastra experimentata de proiectare si productie garanteaza ca suntem o alegere optima si sigura in ceea ce priveste achizita acestor containere.
Activitatea Adiss contribuie activ pentru imbunatatirea calitatii mediului inconjurator.

Cifrele noastre
24 ani experienta
120 de oameni lucreaza pentru a produce echipamente de calitate, livrate la timp
8.200 mp spatiu de productie
30.000 mp suprafata totala locatie
masini unelte performante

Calitate certificata
Grija fata de calitate si mediul inconjurator este intr-o continua perfectionare prin certificarile ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001.

​Inovatie
Adaptam aceste tehnologii prin produse pliate pe nevoile particulare ale clientiilor nostri.
Solutiile, tehnologiile si echipamentele noastre sunt dezvoltate in parteneriat cu institutii de cercetare specializate si universitati de profil.

Dezvoltare prin managementul schimbarii
Eforturile pe care trebuie sa le depuna o organizatie in sensul transformarii continue pentru a fi competitiva au crescut dramatic in ultima perioada.Aceste schimbari sunt rezultatul unor forte asociate cu tehnologia, globalizarea competitiei si a pietelor precum si cu resursele umane. Pentru a fi competitive , organizatiile nu pot sta pe loc pentru un timp indelungat.

Principiile solutiilor ADISS
Tehnologia, produsele, serviciile si intrega noastra experienta sunt puse in practica prin solutiile pe care vi le propunem. Aceste solutii sunt caracterizate pe urmatoarele principii:

bazate pe tehnologii eficiente si fiabile
adaptabilitate la situatii particulare
investitie rentabila din punctul de vedere al costului de exploatare.

Proiectare si cercetare
Solutiile si produsele noastre sunt proiectate de catre o echipa competenta de ingineri si tehnologi cu experienta, utilizand cele mai noi software-uri de proiectare 3D precum AutoCAD si SolidWorks, cat si programe de simulare a fluxului tehnologic si rezistentei materialelor.

Productie
Folosim tehnologii de fabricatie moderne ce asigura o calitate constant superioara a produselor intr-un sistem sigur si nedaunator mediului.Toate procusele ADISS se realizeaza intr-o fabrica noua, data in folosinta in anul 2010, in suprafata de 10.000 mp.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Containere industriale ADISS SA

3359107

Producator

Dacian Ardelean

Strada 66, nr. 16, Tautii Magheraus, jud. Maramures

0747883355

http://www.container.adiss.ro